Reserveren dorpshuis

3 september 2014

Reservaties dorpshuis

Alle reservaties voor het dorpshuis gebeuren via het centrale mailadres dorpshuis@kalfort.be
of bij Kathy Caljon - 0469 44 29 84.
Te bezichtigen na afspraak.

Download de informatiefolder.

Download het huishoudelijk reglement.

[Voor reservaties in brasserie Vrededaal, klik hier!]

Klik op de zalen voor meer info.

Het dorpshuis Vrededaal van Kalfort, uitgebaat door de gelijknamige vzw, bevindt zich in het centrum van Kalfort, centraal gelegen binnen de gemeente Puurs en Klein-Brabant, in de onmiddellijke nabijheid van de N16 en A12.
Het dorpshuis heeft een grote zaal en twee polyvalente lokalen ter beschikking. De zaal (met mogelijke compartimentering) is geschikt voor feesten, recepties, vergaderingen, bedrijfs- en andere tentoonstellingen, optredens, demonstraties, productpresentaties, culturele evenementen enz. en is uitgerust met een professionele keuken. De zalen staan in verbinding met de terrastuin.De polyvalente lokalen, die multimediaal zijn ingericht, zijn geschikt voor vergaderingen, seminaries, cursussen, workshops...

Nuttig om weten

  • Iedereen kan gebruik maken van de infrastructuur van het dorpshuis Vrededaal voor vergaderingen, feesten of andere activiteiten. Het organiseren van fuiven wordt niet toegestaan aan particulieren van buiten Puurs.
  • Er geldt een sperperiode. Leden van de vzw kunnen het dorpshuis reserveren vóór 31 januari van het jaar voor activiteiten in het daarop volgende jaar. Na deze sperperiode kunnen andere verenigingen en particulieren de zaal huren.
  • Alle zalen en lokalen beschikken over gratis internetaansluiting.
  • De zalen zijn te huren in alle mogelijke combinaties.
  • Het beschikbare meubilair bestaat uit: 272 zwarte stoelen (nieuw), 100 zwarte stoelen (reserve), 24 plooibare witte ronde tafels (diameter 129 cm), 30 plooibare witte rechthoekige tafels, 20 witte rechthoekige tafels, 10 plooibare bruine rechthoekige tafels (120 x 80 cm), 10 hoge receptietafeltjes, 8 barkrukken, 10 terrastafeltjes en 40 terrasstoelen.
  • De vzw behoudt zich het recht om een aanvraag mits motivatie te weigeren.
  • Dorpshuis Vrededaal werkt met een systeem van geaccrediteerde DJ's. Deze DJ's verbinden zich zich te houden aan de vigerende geluidsnormen. Niet-geaccrediteerde DJ's worden in het dorpshuis niet toegelaten. DJ's die niet op de lijst voorkomen, kunnen een aanvraag tot accredidatie indienen.

Met de steun van